Meet the Master is gesloten sinds 30 januari 2022.

Flemish masters. The immersive experience.

Flemish masters. The immersive experience.

Augustus 2020

In de nieuwe tentoonstelling zullen de Vlaamse Meesters Jan Van Eyck, Pieter Bruegel en Peter Paul Rubens centraal staan. De kunstschilders en hun werken worden individueel uitgelicht dmv hoogtechnologische beelden, video-mapping en 360°projecties. De bezoeker krijgt inzicht in hun manier van werken alsof je binnenkijkt in hun ateliers. Kunsthistorici en experten begeleidden de teksten en informatie. In het groot auditorium komt de creativiteit van CREATE.eu samen met het talent van de drie allergrootste schilders uit de Lage Landen. Het resultaat is een wervelende multi media tentoonstelling die u niet snel vergeten zal.

MEET THE MASTERS, the immersive experience is een laagdrempelige expositie die een breed publiek aanspreekt, van jong en oud, kunstliefhebber, meerwaardezoeker tot nieuwsgierige digitale geek.

Afsluiten doe je met een heerlijk gerecht geïnspireerd op de kunst van Vlaamse Meesters en een frisse Duvel bij Grand Café Plein Publiek.

De expo opent in augustus 2020 voor het grote publiek en loopt tot april 2021.

Never change a winning team

CREATE.eu is een Gents multimediabedrijf. Ze werken met de nieuwste technologieën om verbluffende digitale kunstprojecten op poten te zetten. Hun klanten zijn oa. Technopolis, Supernova, Toerisme Vlaanderen, Brussels Airport, musea en lichtfestivals in binnen- en buitenland.

Vzw Congé is het bedrijf achter oa. Plein Publiek, een project opgestart in Antwerpen, maar nu al twee jaar een hotspot in Brussel. Het concept van Plein Publiek is creatieve ideeën uitwerken en ze implementeren op unieke locaties. Kenmerkend zijn hun gigantische serres met een eigentijdse, hippe sfeer. Voor jong en oud bieden ze mogelijkheden voor het bijwonen van culturele evenementen, lunches, diners, dansavonden, vintage markten, workshop of gewoon genieten met een lekkere Duvel van het vat. Op de locatie van Plein Publiek in Brussel, in het Dynastiepaleis op het bruisende ‘Mont des Arts’ vind u de nieuwe expo MEET THE MASTERS.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.